Mommark, der hvor du er på skole


Dine kolleger er alle ret dygtige sportssælgere. Det bliver du også i løbet af de 2 år som elev, bare rolig. Du kommer nemlig med på et rent SPORT 24-hold på Business College Syd i Mommark, hvor den teoretiske del af din uddannelse foregår.


Her lærer du om de forskellige produkter og deres tilblivelse, du får salg ind under huden og bliver en haj til den holdsport, det er at holde en butik kørende.

Vi har fokus på din udvikling og følger dig gennem hele din elevtid - bl.a. gennem sociale arrangementer og teambuilding, for det er vigtigt, vi har det sjovt sammen.

Vi spiller sammen med dig, i butikken


Den praktiske del af din uddannelse foregår i butikken. Her lærer vi dig alt om at sælge og holde en butik kørende og du får solid erfaring, som du kan læne dig op ad fremover.


Vi er nede på jorden, elsker et godt grin og har ingen tykke manualer, så alle får lov at tænke selv og hjælpe hinanden - også dig. Du bliver en vigtig del af flokken, der får butikken til at køre. 


Hvis du er lige så konkurrencepræget som mange af os, overhaler du os sikkert hurtigt indenom og bliver den, der lærer os en ting eller to. Og det er vi totalt åbne for. Vi kan nemlig ret godt lide lidt sund konkurrence og nye input.

"Skal jeg følge en masse regler i SPORT 24?"

Du får ikke et kæmpe ringbind med regler hos os. Her tror vi på sund fornuft og har tillid til, at du både kan og vil tænke selv. Og så hjælper vi hinanden. Altid. Det giver helt sig selv.

"Får jeg meget ansvar i SPORT 24?"

Vi kan li' udfordringer, så du kan være ret sikker på, at du får masser af ansvar og udfordringer hos os. Byd hellere end gerne selv ind og tag ansvar for det, du gerne vil have til at ske i butikken. Det ville vi bare elske!

"Hvad gør jeg, hvis jeg er i tvivl om noget i SPORT 24?"

Du er aldrig alene. Heller ikke med ansvaret og de udfordringer, du løber ind i. Vi er sammen om det her, og vi vil altid gerne hjælpe dig. Det er det, vi er her for.

Se vores elevpladser her:


Midtjylland

Butikselev

SPORT 24 OUTLET Holstebro

Ansøg nu!

Butikselev

SPORT 24 Lemvig

Ansøg nu!

Butikselev

SPORT 24 Ikast

Ansøg nu!

Butikselev

SPORT 24 OUTLET Ikast

Ansøg nu!

Butikselev

SPORT 24 Grenaa

Ansøg nu!

Butikselev

SPORT 24 Herning City

Ansøg nu!

Nordjylland

Sydjylland

Butikselev

SPORT 24 Outlet, Varde

Ansøg nu!

Butikselev

SPORT 24 Kolding, Vejlevej

Ansøg nu!

Butikselev

SPORT 24 OUTLET Fredericia

Ansøg nu!

Butikselev

SPORT 24 Fredericia

Ansøg nu!

Butikselev

SPORT 24 Esbjerg

Ansøg nu!

Fyn

Storkøbenhavn

Butikselev

SPORT 24 Lyngby Storcenter

Ansøg nu!

Sjælland, Lolland Falster & Bornholm

Skal du være med?

Hvis det kribler i dig for at blive elev hos os, skal din uddannelsesbaggrund først og fremmest være på plads. Du skal minimum have gennemført en HHX, EUD/EUDS, EUX, HG/HGS eller have en STK/HF/HTX kombineret med 5 ugers grundforløb. 


Og så til det sjove - kan du mon se dig selv i nedenstående? 


  • Har du en tendens til at gøre alt til en konkurrence, fordi du synes, det er fedt?
  • Er du imødekommende, god til at tale med mennesker og kan skabe gode relationer?
  • Motiveres du af at sælge, tage ansvar og løse opgaver på eget initiativ? 
  • Suser blodet lidt federe gennem kroppen, når du arbejder sammen med andre?

Hvis det lyder som dig, er der en god chance for, at du kan blive en keeper i vores flok. Skal du ikke bare se at spidse tastaturet og sende en ansøgning afsted?