Ledige stillinger lige nu


Gode råd når du søger job hos os

> Skriv hvad din motivation er for at ville have lige netop den stilling du søger

> Skriv gerne i dit CV, hvad du har opnået af resultater i hver stilling

> Skriv hvem du er, for eksempel dine personlige egenskaber, som er relevante for jobbet

> Fortæl os hvad du er god til, i forhold til jobbet, og også gerne områder hvor du ved at du med fordel skal spilles bedre

Det betyder, at du har ret til følgende oplysninger:

1. SPORT 24 A/S, CVR. Nr 13 82 46 06 er dataansvarlig.

2. Oplysningerne vil alene blive brugt internt i SPORT 24 i forbindelse med besættelse af stillingen. Det vil kun være SPORT 24’s HR-afdeling samt de personer, der er direkte involveret i rekrutteringen, der vil have adgang til oplysningerne. Oplysningerne vil ikke blive delt med andre.

3. Vi sletter dine oplysninger senest 6 måneder efter dags dato, medmindre du har givet samtykke til, at vi opbevarer dem i længere tid, eller der forinden er opstået et sagligt behov for at opbevare dem i længere tid.

4. Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi har registreret om dig i forbindelse med at du har søgt om ansættelse hos SPORT 24, og du kan på et hvert tidspunkt rette disse eller fjerne de fremsendte oplysninger. Såfremt du ønsker at benytte dig af disse muligheder, skal du logge på www.elvium.com.

5. Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger, såfremt du mener, at databeskyttelsesreglerne er overtrådt. Klage kan indgives på www.Datatilsynet.dk

I forbindelse med udvælgelsesprocessen tager vi forbehold for at screene internettet, herunder fx LinkedIn, Facebook og lignende sociale medier. Endvidere tager vi forbehold for at kontakte de referencer, som du har opgivet. I den forbindelse vil SPORT behandle relevante almindelige personoplysninger og eventuelle følsomme oplysninger, hvis de er gjort tilgængelige.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.