Drømmer du om at komme i praktik hos Danmarks største sportskæde? 


Til vores hovedkontor i Funder ved Silkeborg søger vi typisk praktikanter to gange om året inden for markedsføring, kommunikation og e-commerce. Så er du i gang med en relevant uddannelse, hvor du skal i praktik i 4-6 måneder, så hold dig opdateret på siden her og se vores ledige praktikstillinger nederst på siden.


Hvis du er interesseret i at komme i 8., 9. eller 10. klasses erhvervspraktik på vores hovedkontor, så kontakt Christian Haas på chh@sport24.dk. Hvis du derimod ønsker erhvervspraktik i en af vores butikker, så henviser vi dig til at tage direkte kontakt til den pågældende butik. Se listen over alle vores butikker her.

Praktik hos SPORT 24

Kom i praktik hos en 100% danskejet virksomhed, som er under rivende udvikling. På landsplan beskæftiger vi over 1.000 dedikerede medarbejdere, heraf omkring 100 medarbejder på hovedkontoret. 


Vi ved, at vi kun er kommet hertil, hvor vi er i dag, fordi vi er et stærkt team af kollegaer over hele landet. Du bliver derfor som praktikant hos SPORT 24 klædt rigtig godt på af fantastiske kollegaer inden du bliver kastet ud i dine egne arbejdsopgaver.


Vil du vide mere om SPORT 24, så læs mere her

Find den vej, du har interesse for

Vi kan tilbyde dig læring og udvikling inden for mange forskellige arbejdsområder og du har samtidig stor mulighed for at præge din praktikperiode i den retning, du ønsker. Så hvis du tør tage ansvar, så lover vi masser af spændende opgaver og projekter.


Læs mere om de specifikke arbejdsopgaver i de aktuelle praktikopslag nederst på siden.

Hvilken slags virksomhed kommer du i praktik hos?


Som praktikant hos SPORT 24 bliver du taget imod på lige fod med alle andre medarbejdere. Vi mener nemlig, at du, ligesom alle andre, er ansat hos os for at bidrage til at gøre en forskel.


Vi er en dynamisk virksomhed, hvor der ikke er langt fra ord til handling. Så har du en god idé, skal du ikke være bange for at fortælle os om den - vi tager altid dine idéer seriøst og arbejder gerne videre med de bedste af slagsen.  


Hos os er der plads til alle, og du bliver en del af en virksomhed med højt til loftet og et godt socialt arbejdsmiljø.

Det siger vores tidligere praktikanter

"Mit praktikforløb hos SPORT 24 har været fyldt med fede og udfordrende opgaver, som har givet mig mange kompetencer i rygsækken. Hurtigt fik jeg alt det ansvar jeg kunne og ville bære. Jeg var med til at udvikle og producere indhold til SoMe, kampagner, nyhedsbreve mm.

Jeg oplevede i høj grad, at både mig og mit arbejde blev taget seriøst, hvilket kun gav mig mere endnu mere blod på tanden. Mine kollegaer har gennem hele forløbet stået klar med en hjælpende hånd, hvis der var brug for det.

Jeg er utrolig glad og taknemmelig for mit praktikforløb hos SPORT 24."


- Katrine Pedersen

Ansat som SoMe Specialist efter endt praktikforløb

Vil du med på holdet?

Har du et stort gå-på-mod, og er du klar på at kaste dig ud i nye udfordringer? Kan du tage ansvar for dine arbejdsopgaver og arbejde selvstændigt? Og er du i gang med en relevant uddannelse? Så er det måske dig, der er vores næste praktikant.  


Vi søger typisk nye praktikanter med opstart hvert år i januar og august. Arbejdstiden tilpasses efter dit studies retningslinjer, men vi vil allerhelst have dig med på holdet i 4-6 måneder for at give dig den bedste oplevelse. Praktikken er ulønnet, men vi tilbyder gratis morgenmads- og frokostordning.  


Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Stella Olesen på sto@sport24.dk.


Se vores ledige praktikstillinger herunder og ansøg direkte via vores ansøgningsportal via knappen "ansøg her" under hver praktikstilling.

Praktikpladser